سوئیچ‌های کنترل و حفاظت موتور سیگما در یکجا

آینده فروزان تابناک سوئیچ‌های کنترل و حفاظت موتور سیگما در یکجا

سوئیچ‌های محافظ موتور، تجهیزاتی هستند که به‌طور خاص برای حفاظت و کنترل دستی موتورها طراحی شده‌اند. مدار موتور با استفاده از کلید محافظ موتور از طریق دکمه‌های روی دستگاه به‌صورت دستی روشن و خاموش می‌شود و به‌واسطه واحد حفاظتی داخلی، به‌صورت حرارتی و مغناطیسی نیز محافظت می‌گردد. همچنین، در سوئیچ‌های محافظ موتور، واحد بی‌متال حرارتی در صورت بروز افت فاز، با تشخیص گرمای بیش‌از‌حد در فازهای باقی‌مانده، مدار را قطع کرده و حفاظت را انجام می‌دهد.

 

 

سیستم‌های موتوری از نظر مشخصات بار با سایر بارها متفاوت‌اند، زیرا موتورها در لحظه راه‌اندازی جریان‌های بسیار زیاد و کوتاه‌مدت (جریان دِماراژ) دریافت می‌کنند. برای محافظت در برابر این وضعیت، باید از سوئیچ‌های محافظ موتور که مطابق با نمودار جریان-زمان موتور طراحی شده‌اند استفاده شود.

 

چرا باید از کلید محافظ موتور Sigma استفاده کنیم؟

 

سوئیچ‌های محافظ موتور Sigma با طراحی بسیار فشرده، موجب صرفه‌جویی در فضای تابلو برق شده و با مقاومت الکتریکی و مکانیکی بالا تولید می‌شوند. کلید تنظیم حرارتی روی دستگاه، امکان تنظیم دقیق و ارائه راه‌حل‌های متنوع برای کاربردهای مختلف را فراهم می‌کند. همچنین، بدنه و درپوش این سوئیچ‌ها در برابر دماهای بالا بسیار مقاوم بوده و ایمنی را در اولویت قرار می‌دهند. با ظرفیت قطع اتصال کوتاه تا 100kA، این سوئیچ‌ها در صورت بروز جریان خطا، با سرعت بالا واکنش نشان داده و حفاظت مطمئنی برای مدارهای موتوری فراهم می‌کنند.

 

رله‌های حرارتی Sigma

 

 

رله‌های حرارتی تجهیزاتی هستند که برای محافظت موتور در برابر جریان‌های بیش‌از‌حد، همراه با کنتاکتورها استفاده می‌شوند. این رله‌ها دارای بی‌متال‌های مستقل برای هر فاز هستند و در صورت بروز جریان اضافی، با گرم‌شدن بی‌متال‌ها، موتور را از طریق کنتاکتور قطع می‌کنند. از آنجا که رله‌های حرارتی در برابر اتصال کوتاه محافظتی ندارند، باید در مدار از یک عنصر حفاظتی مغناطیسی نیز استفاده شود. همچنین، در صورت بروز افت فاز، بی متال با تشخیص بارگذاری بیش‌از‌حد در دو فاز باقی‌مانده، مدار را قطع کرده و از سیستم محافظت می‌کند.

 

چرا باید از رله‌های حرارتی Sigma استفاده کنیم؟

 

رله‌های حرارتی Sigma مطابق با استاندارد TS EN 60947-4-1 تولید شده‌اند و علاوه بر امکان نصب روی کنتاکتور، با استفاده از آداپتور نصب روی ریل DIN 35 میلی‌متری، به‌صورت مستقل نیز قابل استفاده هستند. این رله‌ها با جریان نامی قابل تنظیم، امکان راه‌اندازی دستی یا خودکار را فراهم می‌کنند و در کلاس قطع 10A با یک کنتاکت کمکی 1NO+1NC عرضه می‌شوند.